Over ons

Over La Veta

Duizenden artikelen tegen de laagste prijzen!

Tegenwoordig vindt u exclusief op laveta.nl niet één maar 50.000 opties die aan alle bovenstaande eisen voldoen, met meerdere merken die de meest complete catalogus op de markt vormen. Ons brede en gevarieerde assortiment per categorie is een van de kenmerken waar we erg trots op zijn. Het is onze belofte aan u voor nu en voor altijd. 

Een service die 100% op jou gericht is
We beantwoorden graag uw e-mails en praten met u via onze snelle livechat op whatsapp, want u bent het middelpunt van ons bedrijf.

Van product verpakking tot het selecteren van onze wekelijkse promoties, uw feedback wordt bij alles in aanmerking genomen. We zijn allemaal ergens klant en we weten allemaal precies hoe we behandeld willen worden. Bij laveta.nl zorgen we ervoor dat we dat nooit vergeten. Er is altijd iemand om te helpen, te adviseren en elk probleem op te lossen. Een persoon en geen automatisch script.

We werken rechtstreeks samen met de beste merken ter wereld
We kunnen alle merken opsommen die u op laveta.nl kunt vinden, maar we hebben liever dat u ze zelf zoekt. Dit bewijst dat u bij ons meestal kunt vinden wat u zoekt. Uw favoriete merken zijn onze grootste partners, en over het algemeen kunnen we elk product leveren in minder dan 8 dagen, tenzij onze partner postorderbedrijven door omstandigheden iets langer over een bezorging doen.

Wij zorgen voor veilige, praktische en snelle beslissingen
laveta.nl heeft een eenvoudige navigatie.

Bestel met slechts een paar klikken, met volledige veiligheid, en kies de gewenste betaalmethode. Dan kunt u ontspannen - we doen er alles aan om uw bestelling zo snel mogelijk te bezorgen!

We hebben ook strategische partnerschappen met vervoerders om u goedkope of in sommige gevallen zelfs gratis levering aan te bieden (afhankelijk van uw bestelhoeveelheid). Dit is iets wat we leuk vinden, bij ons kunt u besparen zonder product- en servicekwaliteit te verliezen.

Vestigingsadres:
LA VETA
Opaalstraat 27
9743 HK Groningen
Nederland

E-mailadres: info@laveta.nl

KvK-nummer: 82461163
BTW-identificatienummer: NL003687840B03